HTML

Vasárnapi robot

Ha a kereskedelemben életbe lép a vasárnapi munka tilalma akkor a mentőknél, rendőröknél , kórházaknál, vasúton és a Volánnál és a többi hasonló szakmánál is életbe kell léptetni, hiszen nekik is van családjuk, ők is szeretnék velük tölteni a hétvégét. És ők még plusz pénzt sem kapnak, mint a szupermarketek eladói. Ne csak ne járjunk vásárolni vasárnap, ne is éljünk, szinte. Legalábbis ne bűnözzünk, ne legyünk betegek, ne utazzunk, ne gyújtsuk fel a szomszéd házát!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.12.30. 10:13 atlbilbaoo

A kisebbik kormányzópárt (párt?) mindenáron szeretné betiltani a vasárnapi munkát a kereskedelemben. Javasolnám nekik, tiltsák be a tűzoltók, a mentők, a vasutasok a rendőrök és a további vasárnapi munkát végzők tevákenységének a betiltását is.  Egy: nekik is van családjuk, szeretnék a hétvégét velük tölteni, hiszen ők is emberek.  kettő: úgy sem kapnak plusz pénzt a hétvégi munkavégzésért, ellentétben a vasárnap dolgozó kereskedelmi láncok alkalmazottaival.

Majd szólni kell az embereknek, ne akarjanak betegek lenni, ne utazzanak, ne bűnözzenek, ne gyújtsák fel a szomszéd házát.

Nem kel vasárnap élő közvetítést nézni a televizíóban, a tv-sek is menjenek és töltsék a családdal a vasárnapot. Ne akarjunk hétfőn újságot olvasni, friss kenyeret enni, a nyomdász és a pék is pihenjen.

Tisztelt Harrach Péter úr (Harrach Péter Pál (Budapest, 1947. november 2.) magyar teológus, politikus, egykori miniszter, az Országgyűlés korábbi alelnöke Nős, felesége tanár. Németül társalgási szinten beszél. Három fiúgyermekük van, a középső fia (Péter) a zuglói KDNP elnöke, a legkisebb fiú, Tamás a 13. kerületi Fidesz frakcióvezetője, illetve 2009-től a Fidesz újlipótvárosi választókerületi elnöke is.), ne menjen vasárnap misére sem, hiszen a plébános is ember, neki is lehet családja,  töltse velük a vasárnapot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kifogdolgoznivasarnap.blog.hu/api/trackback/id/tr502547721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása